Loading
Преместваме всичко, което ви е необходимо

Хеви Системс

Хеви Системс ЕООД е фирма тясно специализирана в преместването на тежки и обемисти товари.

С дългогодишен опит в услугите с автокранове и транспорт, фирмата събира колектив от добре подготвени млади специалисти. Преместването на машини е тежка и отговорна работа, свързана с предварителна подготовка, специална екипировка, професионално подготвен екип и опит. Ние от Хеви Системс разполагаме с това и смеем да твърдим, че непосилни задачи за нас няма.

Хеви Системс има на разположение собствени автокранове, камиони, камиони с кранове, системи за преместване на товари с капацитет 100 000кг., рампи (когато се налага машините да се вкарват или изкарват на по горни етажи), всякакъв вид такелаж. Ако се налага направата на нов инструмент, приспособление или съоръжение, нужно за определено преместване, имаме собствена работилница с техник и можем да отреагираме веднага.

Ние можем да изкараме, вкараме, натоварим, превозим, разтоварим, позиционираме, нивелираме, включим към ел мрежа Вашите стругове, фрези, абканти, гилотини, преси, печатарски машини, машини за Х.В.П., агрегати, трансформатори, каси, врати за сейфове и мн. Други тежки предмети.

Тъй като не сме строителна фирма при нужда от строителноремонтна дейност, като разширяване на входно-изходни отвори ,премахване на стени и тяхното изграждане отново.,имаме изградени взаимоотношения с доказала се в областа си фирма.

При нужда имаме възможност да увеличим капацитета си .

Как процедираме ние ? При Ваше запитване изпращаме наш специалист за оглед ,тъй като всяко едно преместване е различно . След огледа преценяваме какво оборудване ще ни бъде нужно , и Ви изпращаме нашата оферта .

След завършване на преместването Ви издаваме данъчна фактура. При по-мащабни проекти изискваме авансово плащане.

Image